Vándorok

Kétféle vándort nevezünk meg. Az egyik, akinek a származása földön kívüli, és egy vagy több inkarnációra a Földre született. Más vándorok a Föld őslakosai, akiknek a spirituális ébredésük folyamatban van, így a világi identitásük, játszmáik kevéssé valóságosak már, ezért némiképp idegennek érzik magukat itt a Földön.

Mindkét típusú vándor ugyanabban a helyzetben van a Földön. Egyediek, különbözőek, de közös jellemzőjük egyfajta idegenség és elszigetelődés annak következtében, ahogyan élnek, léteznek, állják a sarat egy egyre erősödő és növekvő belső tudással, miszerint azért vannak itt, hogy szolgáljanak. A lecke és küldetés minden vándor számára ugyanaz. Szeretetet nyújtani – fogadni, szeretet áramoltatni. A közös szolgálatuk az, hogy minden pillanatban igaz és mély önmaguk legyenek, miközben az élet mindennapi dolgaival foglalkoznak. A fő küldetésük nyitott szívvel létezni és élni. Ők a fény horgonyzói, akik magukon keresztül áramoltatják azt a földi síkra.

12.26

Kérdező: Már beszéltél a Vándorokról. Kik a Vándorok? Honnan jönnek?

Ré: Ré vagyok. Képzeld el, ha úgy tetszik, tengerpartjaitok homokját. Mint a homokszemek, oly megszámlálhatatlanok az intelligens végtelen forrásai. Mikor egy társas memória komplexum elérte vágyainak teljes megértését, akkor előadódik, hogy arra a következtetésre jut, hogy a vágya mások szolgálata, egy olyan torzulással, hogy kinyújtsa a kezét – jelképes értelemben – bármely entitás felé, aki segítséget kér. Ezek az entitások, akiket nevezhettek úgy, mint az Együttérzés Testvérei, elindulnak e jajszó hívása felé. Ezek az entitások a végtelen teremtettség minden tájékáról érkeznek, és összeköti őket vágyuk, hogy ebben a torzulásban szolgáljanak.

Minden vándornak aki a weboldalunkkal találkozik.

Amennyiben úgy érzed, vándor vagy, egy idegen, egy kívülálló a Földön, vagy ha úgy érzed, a Föld már nem az igazi otthonod, mivel felébredtél a bolygószintű álomból, az L/L Research és mi magunk három dolgot tudunk mondani Neked:

1. Szeretünk
2. Nem vagy egyedül
3. Azért vagy itt a Földön, hogy valamilyen módon szolgálatot tegyél.

Köszönjük a figyelmed! Kitartás, és ne engedd, hogy a vándorok szomorúsága hosszú időre leverjen! A fénymunkás szolgálata időnként nehéz szolgálat, mivel szükséges, hogy lényük a Föld bolygóra születve létezzen, de nagyon megéri az áldozatot. Varázsold elő tudatod mélyéről és idézd vissza azt a születés előtti érzést, amikor minden sokkal világosabb volt! Mi, vándorok, mindannyian égtünk a vágytól, hogy eljöhessünk és szolgálhassunk. Ez a mi pillanatunk, hogy megtegyük, ebben a lélegzetvételnyi időben, mint a Föld részei, melyben élünk és létezünk. Szolgáljunk együtt, szépséggel, hálával és élvezettel.

http://www.llresearch.org/wanderer.aspx