Szójegyzék

Az Egység Tövénye könyvek tanulmányozása során több szokatlan vagy szokatlan értelmezéssel használt szóval fogunk találkozni. Alább talál meghatározásokat, melyek reményeink szerint segítenek a megértésben.

Az alábbi meghatározásokat nem szánjuk végelegesnek és mérvadónak. Jelenlegi megértésünk alapján ajánljuk őket tanulmányozásra. Kétely, kérdés, egyet nem értés esetén kapcsolatba léphet velünk és igyekszünk javítani a definíciókon. A legjobb meghatározásokat azonban – megértésünk szerint – minden Kereső saját maga fogja megtalaláni.

All | A B D E F G H K L M O P R S T V
There are currently 3 szómagyarázat in this directory beginning with the letter V.
Választás (a Harmadik Denzitás Választása)
A nagyon intenzív és nagyon rövid harmadik denzitásbeli tapasztalatok elsődleges funkciója a Választás megtétele: az, hogy válasszunk és felajánljuk magunkat a mások szolgálatának pozitív útjára, vagy a magunk szolgálatának negatív útjára. Amennyiben a harmadik denzitás katalizátorait sikeresen használjuk a Választás meghozatalára, oly módon, hogy ez polarizálja és hajlamokkal lássa el a öntudatot (a rezgési hányad 51%-a mások szolgálatában vagy 95%-ban a magunk szolgálatában), akkor a betakarítás idején a lény továbbléphet a harmadikból a negyedik denzitásba.

Valós Szín
A rezgésszám (frekvencia), ami minden egyes denzitás alapja, mindegyik színnek megvan az egyéni rezgési jellemzője mind a tér/időben, mind az idő/térben. A denzitás alapvető rezgését azután a különböző rezgési szintek beborítják és színezik a saját denzitásukban, és vonzzák a következő valós szín denzitásban.

Vándor (A Szomor(úság) Fivérei és Nővérei)
A negyedik, ötödik és hatodik denzitás entitásai, akik a szomorúság (segítségkérés) hívására válaszolnak azáltal, hogy a harmadik denzitásbeli környezetbe inkarnálódnak, hogy másokat segítsenek, mások szeretetének sugárzása által. Ezen szolgálat közben a vándor teljesen harmadik denzitásbeli teremtménnyé válik, így a feledés alanyává is, melyet csak fegyelmezett meditációval és munkálkodással lehetséges megérteni, áthatolni. Ezzel a döntéssel a vándor kockáztatja, hogy elfeledi küldetését és karmikusan eladósodottá válik, így folyamatosan szükségessé válik a harmadik denzitásba reinkarnálódnia, hogy kiegyensúlyozza karmáját.

Ezen szójegyzék nem jött volna létre az L/L Research, Austin Bridges és Gary Bean munkája nélkül.

Ez az írás tartalmazhat félreértéseket, félreértelmezéseket. Elképzelhető, hogy más máshogyan értelmezné a fenti gondolatokat, mely értelmezés ugyanúgy lehet helyes. A teljesebb megértés érdekében javasoljuk az Egység Törvénye könyveket olvasni, tanulmányozni.