Szójegyzék

Az Egység Tövénye könyvek tanulmányozása során több szokatlan vagy szokatlan értelmezéssel használt szóval fogunk találkozni. Alább talál meghatározásokat, melyek reményeink szerint segítenek a megértésben.

Az alábbi meghatározásokat nem szánjuk végelegesnek és mérvadónak. Jelenlegi megértésünk alapján ajánljuk őket tanulmányozásra. Kétely, kérdés, egyet nem értés esetén kapcsolatba léphet velünk és igyekszünk javítani a definíciókon. A legjobb meghatározásokat azonban – megértésünk szerint – minden Kereső saját maga fogja megtalaláni.

All | A B D E F G H K L M O P R S T V
There is currently 1 szó in this directory beginning with the letter D.
Denzitás (Sűrűség)
Egy a hét (vagy nyolc, attól függ, honnan nézzük) fejlődés dimenzió vagy ciklus közül a tapasztalat oktávjában. Azért hívják „sűrűségnek”, mert az egymást követő denzitásokban egyre sűrűbb a fény. Hasonlóan a zenei skálához, egy oktávba van rendezve a hét denzitás, amelyben a nyolcadik denzitás a következő oktáv első denzitása az oktávok végtelen láncolatában. Minden denzitás az intelligens energia egy kvantum rezgési spektrumát vagy részét képviseli és minden denzitás átfordul vagy mozdul a következő denzitásba, összhangban az intelligens energia előre meghatározott - óramutató járásához hasonló – ritmusával.
A Logosz tervezte, minden tapasztalati denzitásnak megvannak a maga leckéi és jellemzői, amelyeket meg kell tanulnunk és értenünk, hogy át tudjuk lépni a határt és továbbhaladhassunk az egyik denzitásból a másikba. Minden denzitásnak van hét al-denzitása. Minden al-denzitásnak további hét al-al-denzitása van. És így tovább, végtelenül. A hét denzitás lényege megfeleltethető a hét valós színnek és a hét energia központnak.

Ezen szójegyzék nem jött volna létre az L/L Research, Austin Bridges és Gary Bean munkája nélkül.

Ez az írás tartalmazhat félreértéseket, félreértelmezéseket. Elképzelhető, hogy más máshogyan értelmezné a fenti gondolatokat, mely értelmezés ugyanúgy lehet helyes. A teljesebb megértés érdekében javasoljuk az Egység Törvénye könyveket olvasni, tanulmányozni.